Egérirtás Nágocs

Nágocs egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Nágocs egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Nágocs: Mi a teendő előtte és utána?

 

Nágocs egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Nágocs egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Nágocs egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Nágocs egérirtás garanciával, Nágocs egérirtás hatékonyan, Nágocs egérirtás padláson, Nágocs egérirtás pincében, egérirtás Nágocs családi házaknál,

magánszemélyeknek Nágocs egérirtás, Nágocs egérirtás cégeknek, Nágocs ipari egérirtás, Nágocs profi egérirtás, Nágocs kutyabarát egérirtás, Nágocs végleges egérirtás, Nágocs egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Nágocs egérirtás rágcsálóirtó habbal, Nágocs egérirtás gipszkarton alatt, Nágocs egérirtás Önnek is