Egérirtás Óbuda

Óbuda egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Óbuda egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Óbuda: Mi a teendő előtte és utána?

 

Óbuda egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Óbuda egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Óbuda egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Óbuda egérirtás garanciával, Óbuda egérirtás hatékonyan, Óbuda egérirtás padláson, Óbuda egérirtás pincében, egérirtás Óbuda családi házaknál,

magánszemélyeknek Óbuda egérirtás, Óbuda egérirtás cégeknek, Óbuda ipari egérirtás, Óbuda profi egérirtás, Óbuda kutyabarát egérirtás, Óbuda végleges egérirtás, Óbuda egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Óbuda egérirtás rágcsálóirtó habbal, Óbuda egérirtás gipszkarton alatt, Óbuda egérirtás Önnek is