Egérirtás Budapest 12. kerület

Budapest 12. kerület egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Budapest 12. kerület egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Budapest 12. kerület: Mi a teendő előtte és utána?

 

Budapest 12. kerület egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Budapest 12. kerület egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Budapest 12. kerület egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Budapest 12. kerület egérirtás garanciával, Budapest 12. kerület egérirtás hatékonyan, Budapest 12. kerület egérirtás padláson, Budapest 12. kerület egérirtás pincében, egérirtás Budapest 12. kerület családi házaknál,

magánszemélyeknek Budapest 12. kerület egérirtás, Budapest 12. kerület egérirtás cégeknek, Budapest 12. kerület ipari egérirtás, Budapest 12. kerület profi egérirtás, Budapest 12. kerület kutyabarát egérirtás, Budapest 12. kerület végleges egérirtás, Budapest 12. kerület egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Budapest 12. kerület egérirtás rágcsálóirtó habbal, Budapest 12. kerület egérirtás gipszkarton alatt, Budapest 12. kerület egérirtás Önnek is