Egérirtás Pátka

Pátka egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Pátka egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Pátka: Mi a teendő előtte és utána?

 

Pátka egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Pátka egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Pátka egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Pátka egérirtás garanciával, Pátka egérirtás hatékonyan, Pátka egérirtás padláson, Pátka egérirtás pincében, egérirtás Pátka családi házaknál,

magánszemélyeknek Pátka egérirtás, Pátka egérirtás cégeknek, Pátka ipari egérirtás, Pátka profi egérirtás, Pátka kutyabarát egérirtás, Pátka végleges egérirtás, Pátka egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Pátka egérirtás rágcsálóirtó habbal, Pátka egérirtás gipszkarton alatt, Pátka egérirtás Önnek is