Egérirtás Kisláng

Kisláng egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Kisláng egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Kisláng: Mi a teendő előtte és utána?

 

Kisláng egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Kisláng egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Kisláng egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Kisláng egérirtás garanciával, Kisláng egérirtás hatékonyan, Kisláng egérirtás padláson, Kisláng egérirtás pincében, egérirtás Kisláng családi házaknál,

magánszemélyeknek Kisláng egérirtás, Kisláng egérirtás cégeknek, Kisláng ipari egérirtás, Kisláng profi egérirtás, Kisláng kutyabarát egérirtás, Kisláng végleges egérirtás, Kisláng egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Kisláng egérirtás rágcsálóirtó habbal, Kisláng egérirtás gipszkarton alatt, Kisláng egérirtás Önnek is