Egérirtás Pálköve

Pálköve egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Pálköve egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Pálköve: Mi a teendő előtte és utána?

 

Pálköve egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Pálköve egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Pálköve egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Pálköve egérirtás garanciával, Pálköve egérirtás hatékonyan, Pálköve egérirtás padláson, Pálköve egérirtás pincében, egérirtás Pálköve családi házaknál,

magánszemélyeknek Pálköve egérirtás, Pálköve egérirtás cégeknek, Pálköve ipari egérirtás, Pálköve profi egérirtás, Pálköve kutyabarát egérirtás, Pálköve végleges egérirtás, Pálköve egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Pálköve egérirtás rágcsálóirtó habbal, Pálköve egérirtás gipszkarton alatt, Pálköve egérirtás Önnek is