Egérirtás Nagylók

Nagylók egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Nagylók egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Nagylók: Mi a teendő előtte és utána?

 

Nagylók egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Nagylók egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Nagylók egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Nagylók egérirtás garanciával, Nagylók egérirtás hatékonyan, Nagylók egérirtás padláson, Nagylók egérirtás pincében, egérirtás Nagylók családi házaknál,

magánszemélyeknek Nagylók egérirtás, Nagylók egérirtás cégeknek, Nagylók ipari egérirtás, Nagylók profi egérirtás, Nagylók kutyabarát egérirtás, Nagylók végleges egérirtás, Nagylók egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Nagylók egérirtás rágcsálóirtó habbal, Nagylók egérirtás gipszkarton alatt, Nagylók egérirtás Önnek is