Egérirtás Óbarok

Óbarok egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Óbarok egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Óbarok: Mi a teendő előtte és utána?

 

Óbarok egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Óbarok egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Óbarok egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Óbarok egérirtás garanciával, Óbarok egérirtás hatékonyan, Óbarok egérirtás padláson, Óbarok egérirtás pincében, egérirtás Óbarok családi házaknál,

magánszemélyeknek Óbarok egérirtás, Óbarok egérirtás cégeknek, Óbarok ipari egérirtás, Óbarok profi egérirtás, Óbarok kutyabarát egérirtás, Óbarok végleges egérirtás, Óbarok egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Óbarok egérirtás rágcsálóirtó habbal, Óbarok egérirtás gipszkarton alatt, Óbarok egérirtás Önnek is