Egérirtás Soroksár

Soroksár egérirtás gyorsan, kedvezően, hatékonyan.

Kérjen ingyenes árajánlatot akár azonnal telefonon:

Tel: 06-30/247-90-75

minden hétköznap 8:00-18:00, szombat: 9:00-16:00, vasárnap: -

online (0-24) néhány kattintással: https://www.egerirtok.hu/arajanlat-keres/

vagy e-mailben (0-24): kartevo@medianette.hu

 

Soroksár egérirtás: Hogyan történik?

 

A munka során ipari egérirtó csalétkek kihelyezésével extrudált egérirtó kockát, egérirtó blokkot, attraktánssal ellátott ipari ragasztós lapokat, rágcsálóirtó habot is alkalmazunk, mellyel a problémát hatékonyan kezelhetjük.

 

Egérirtás Soroksár: Mi a teendő előtte és utána?

 

Soroksár egérirtás előtt: Mielőtt a szakember megérkezne, kérjük, hogy a csomagoltatlan élelmiszereket tegye elzárt helyre, hogy az egerek csak a kihelyezett csalétkekkel találkozhassanak élelmiszerforrásként. Gondolja végig, hogy hol tapasztalta az egerek jelenlétét (pincében, padláson, lakótérben, udvaron) és mondja el ezt a kiérkező kollégánknak.

 

 

Soroksár egérirtás után: a kihelyezett egérirtó csalétkek hosszú hónapokig megőrzik szavatosságukat, így ha nem fogyasztják el mindet az egerek, az elszaporodás megelőzésére is használhatja őket.

 

Soroksár egérirtás: Veszélyes az irtószer kisgyermekekre, háziállatokra?

 

Az irtószer olyan keserű ízt hordozó hatóanyaggal (bitrex) rendelkezik, melyet a háziállatok nem kedvelnek, de a biztonság kedvéért gondosan zárja el azt a kisgyermekek és háziállatok elől.

 

Soroksár egérirtás garanciával, Soroksár egérirtás hatékonyan, Soroksár egérirtás padláson, Soroksár egérirtás pincében, egérirtás Soroksár családi házaknál,

magánszemélyeknek Soroksár egérirtás, Soroksár egérirtás cégeknek, Soroksár ipari egérirtás, Soroksár profi egérirtás, Soroksár kutyabarát egérirtás, Soroksár végleges egérirtás, Soroksár egérirtás rágcsálóirtó szerekkel, Soroksár egérirtás rágcsálóirtó habbal, Soroksár egérirtás gipszkarton alatt, Soroksár egérirtás Önnek is